Werkwijze

Baby’s en kinderen/cakesmash:
Een sessie met baby’s en/of kinderen vindt plaats bij u thuis.
Kinderen zijn speels, creatief en snel afgeleid en dat is juist het leuke. Ik neem daarom rustig de tijd en de sessie zal ongedwongen en speels gedaan worden. De sessie duurt ongeveer 1 tot 1 1/2 uur.

 

Newborn:

IMG_0031smalllogo IMG_9701smalllogo

Een newbornsessie vindt  plaats, het liefst tussen de 5e en de 12e dag, dan slaapt de baby het meest en is het makkelijker om de baby voorzichtig, zonder wakker te maken neer te leggen en te verplaatsen.

Ik neem alle tijd zodat er genoeg tijd is om te voeden, verschonen en in slaap wiegen als dat nodig is.  Als het lekker warm is in de kamer is de baby lekker ontspannen. De ene keer lukt dat sneller dan de andere keer, voor een sessie reken ik dan ook meestal tussen de 2 1/2 en 3 1/2 uur. De spulletjes zoals mandjes, mutsjes etc. heb ik zelf en neem ik mee, maar als jullie zelf iets leuks hebben kan dat natuurlijk ook gebruikt worden.

De foto’s maak ik het liefst met natuurlijk licht, er moet dan ook genoeg licht aanwezig zijn. Dit kan in de woonkamer zijn, of in een slaapkamer waarin veel ramen zijn. Als het buiten echt te donker is neem ik een daglichtlamp mee.

Aangezien ik maar een beperkt aantal newbornshoots per maand aanneem, is het het beste al een afspraak te maken in de zwangerschap, zodat ik de uitgerekende datum in mijn agenda kan noteren. Maar als je pas na de bevalling deze site tegenkomt kun je altijd contact opnemen om te informeren of er nog een mogelijkheid is om de newbornshoot te doen.

Het lijkt mij heel erg leuk om jullie kleintje te fotograferen!